Life Coach Carla Gorter

EEN GELUKKIG LEVEN BEGINT BIJ JEZELF!

Carla wie?  

Van jongs af aan had ik al een fascinatie voor mensen: waarom doen de mensen zoals ze doen en waarom leven ze zoals ze leven? Toch was dit een onbewust proces waardoor ik qua werk eerst een andere richting op ben gegaan. Ik begon als leidster op een kinderdagverblijf en activiteitenbegeleidster in een verpleeghuis en heb me van daaruit verder kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk werkte ik bij een UitBureau waar ik grote en kleine evenementen organiseerde, artiesten boekte en de gehele organisatie rondom optredens/evenementen organiseerde. Een super leuke job!

In de tussentijd maakte ikzelf een enorme ontwikkeling door, kwam tot de ontdekking dat ik hoog sensitief ben en leerde met veel vallen en opstaan hier mee omgaan. Vervolgens heb ik
me jaren verdiept in mensen, het gedrag, 'mindset', de kijk naar de wereld en de invloed die men hierop kan uitoefenen. Ik heb een opleiding tot Life Coach gedaan en me verder verdiept in kinderpsychologie. Ik ging back to my roots: mijn fascinatie voor mensen en mijn behoefte om ze te helpen. Gedurende deze periode heb ik al veel mensen mogen begeleiden totdat er geen houden meer aan was. In 2013 was het dan ook tijd om te starten met mijn eigen praktijk en inmiddels loopt dit dusdanig goed dat ik af en toe een cliëntenstop in moet lassen om iedereen de aandacht en tijd te geven die hij/zij verdient.

Ondertussen stond mijn ontwikkeling niet stil en ben ik professioneel fotograaf geworden en ben daarmee vooral in de theaters en bij evenementen te vinden. Iets wat ik met mijn hooggevoeligheid nooit voor mogelijk had gehouden (www.carlagorterfotografie.nl). Juist het combineren van dit alles maakt mijn leven zo leuk!

Wat kan je verwachten als je door mij gecoacht wordt? Allereerst vind ik een persoonlijke benadering en een band opbouwen met mijn cliënten van groots belang. Krijg je mij als coach, dan reis ik een tijdje met je mee en kan je (ook tussen de sessies door) op mij terug vallen. Ik probeer je bewust te maken van je eigen gedachtes en handelen en vaak werk ik met mijn cliënten aan een positieve mindset wat zorgt voor een hele andere, positieve 'vibe' in je leven. Soms hou ik een spiegel voor, ik geef advies hoe om te gaan met bepaalde situaties en mensen. De gesprekken zijn vaak ongedwongen en plezierig. Spreekt dit je aan, dan ben je bij mij aan het juiste adres!