Carla wie?  

Van jongs af aan had ik al een fascinatie voor mensen: waarom doen de mensen zoals ze doen en waarom leven ze zoals ze leven? Toch was dit een onbewust proces waardoor ik qua werk eerst een andere richting op ben gegaan. Ik begon als leidster op een kinderdagverblijf en activiteitenbegeleidster in een verpleeghuis en heb me van daaruit verder kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk werkte ik bij een UitBureau waar ik grote en kleine evenementen organiseerde, artiesten boekte en de gehele organisatie rondom optredens/evenementen organiseerde. Een super leuke job!

In de tussentijd maakte ikzelf een enorme ontwikkeling door, kwam tot de ontdekking dat ik hoog sensitief ben en leerde met veel vallen en opstaan hiermee om te gaan. Vervolgens heb ik me jaren verdiept in mensen, het gedrag, 'mindset', de kijk naar de wereld en de invloed die men hierop kan uitoefenen. Ik heb een opleiding tot Life Coach gedaan en me verder verdiept in kinderpsychologie. Ik ging back to my roots: mijn fascinatie voor mensen en mijn behoefte om ze te helpen. Gedurende deze periode heb ik al veel mensen mogen begeleiden totdat er geen houden meer aan was. In 2013 ben ik dan ook gestart met mijn inmiddels goedlopende praktijk!

Ondertussen stond mijn ontwikkeling niet stil en ben ik professioneel fotograaf geworden en ben daarmee vooral in de theaters en bij evenementen te vinden. Iets wat ik met mijn hooggevoeligheid nooit voor mogelijk had gehouden.

Wat kan je verwachten als je door mij gecoacht wordt? Allereerst vind ik een persoonlijke benadering van groots belang. Ik ben niet van de regeltjes en 'hoe het hoort'. Ik coach vanuit mijn hart, reis een tijdje met je mee en je kunt op mij terugvallen. We gaan er een tof proces van maken waarin we plezier hebben en jij mooie stappen gaat maken!

Spreekt dit je aan, dan ben je bij mij aan het juiste adres!