Carla wie?  

Van jongs af aan had ik al een fascinatie voor mensen: waarom doen de mensen zoals ze doen en waarom leven ze zoals ze leven? Door mijn persoonlijke ontwikkeling kon ik niet anders dan me hier verder in te verdiepen. En niet voor niets want het is dé reden geweest waarom ik mensen ben gaan coachen. 

Ik heb me dan ook jaren verdiept in het gedrag van mensen, 'mindset', de kijk naar de wereld en de invloed die men hierop kan uitoefenen. Ik heb een opleiding tot Life Coach gedaan en ben in kinderpsychologie gedoken.
Na eerst 'tussen neus en lippen door' in de wandelgangen en op het schoolplein te coachen, was er op een gegeven moment geen houden meer aan. In 2013 was de tijd dan ook rijp om mijn eigen praktijk te starten.

Inmiddels is er het één en ander veranderd want er kwam een nieuwe liefde op mijn pad: die van fotografie.
Deze twee werelden combineren is fantastisch: het ene moment sta ik in het theater te fotograferen, het andere moment heb ik een waardevol gesprek terwijl ik aan het coachen ben. Bovendien is het fotograferen van cliënten ook iets wat tot de mogelijkheden behoort: foto's maken voor jouw website, foto's i.v.m. het zelfbeeld enz. 

Ik werk niet volgens het boekje, ik werk volgens m'n hart!
Spreekt dit alles je aan, dan ben je bij mij aan het juiste adres!