Ervaringen

Carla is het beste dieet dat je kunt volgen; elke keer als ik bij haar vandaan kom, voel ik me zeker 50 kilo lichter!
Na life events (2,5 jaar geleden) was ik boos en verdrietig. Ik was zo moe. En teleurgesteld in mezelf en in het leven. Gelukkig kwam ik via de website bij Carla ter kennismaking. Ze heeft naar me geluisterd, omdat ik dat nodig had. Stelde de juiste vragen om mij aan het denken te zetten. Ze maakte me eigenaar van mijn eigen leven; een rol die ik lang niet meer dacht te hebben. Nu coacht ze me verder. Na stabilteit en regelmaat in mijn leven te voelen, kan ik nu met haar hulp doorgroeien, nog sterker worden. Ik blijf voorlopig nog wel even maandelijks bij Carla in de spiegel kijken!
Anoeshka
                                                                                    Al sinds mijn tienerjaren helpt Carla mij met de vraagstukken en ‘problemen’ die zich in mijn leven voordoen. Ze geeft mij de beste inzichten, helpt mij iedere keer op weg als ik het allemaal even niet meer weet. Maar het belangrijkste is dat ze mij geholpen en gesteund heeft om weer helemaal terug te gaan naar de basis: mijn eigen ik. Ik ben mezelf een heel lange tijd kwijt geweest en door haar hulp, (door de spiegel die ze mij voorhield, haar steun, adviezen en handige tips en trucs) sta ik nu dichter bij mezelf dan ooit en heeft ze mij geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik heb haar dikwijls nodig gehad met steeds weer nieuwe dingen of situaties waar ik tegenaan liep en iedere keer wist ze mij weer te helpen en de goede kant op te duwen. Ik weet oprecht niet wat er van mij terecht zou zijn gekomen als ik haar niet was tegengekomen en haar hulp niet had gekregen. Ik ben haar enorm dankbaar voor alle hulp, adviezen en inzichten en voor haar onbevooroordeeldheid, zorgzaamheid, de liefde die ze uitstraalt en haar enorme passie voor hetgeen ze doet.
Ella
                                                                                    


Zo ontzettend belangrijk persoon geweest voor een onvergetelijk omslagpunt in de emotionele achtbaan van onze dochter en wij zelf. Wat een dankbaarheid hebben we voor jou Carla. Je naam komt nog geregeld langs. Wat hebben we veel geleerd.
Laura

Ik ben heel erg blij dat ik Carla heb leren kennen, ze helpt me door veel moeilijke momenten heen, en ook in omgang vind ik haar een fantastisch persoon. Een aanrader om bij haar aan te kloppen om therapie te volgen...
Klara

De hulp die ik gekregen heb heeft mijn inzichten op vele fronten doen veranderen. Ik heb hier veel aan gehad (en nog steeds). Ze helpt je met zaken waar je op vast loopt en leert je een beter beeld van jezelf te krijgen. Hierdoor kun je je problemen vanuit een ander perspectief zien en zie je dat sommige problemen helemaal geen probleem hoeven te zijn. Ze geeft oefeningen, tips en adviezen waar je mee aan de slag kunt. Zonder deze hulp was ik niet geweest waar ik nu sta, ook al ligt de totale verandering en verantwoordelijkheid bij jezelf. Ik, een vrij nuchter en rationeel denkend type, heb hier ook geleerd dat 'luisteren naar mijn gevoel' mijn leven een stuk aangenamer heeft gemaakt.
Mirjam

De coaching van Carla is een echte eye-opener geweest en heeft me ontzettend veel geleerd over mezelf en mijn hooggevoeligheid en hoe daarmee om te gaan in de maatschappij. Ook heeft ze me enorm geholpen met dingen anders te zien en dingen naar het positieve te draaien. Ik had namelijk nogal een grote zwarte wolk van negativiteit om heen waar ik me geen raad mee wist en Carla heeft dit samen met mij steeds verder verkleind en me laten zien hoe het ook anders kan. Ze is een enorme steun geweest in voor mij heel moeilijke tijden en door haar zijn een hoop dingen verdraaglijk geworden en zijn verscheidene problemen veel minder geworden of zelfs helemaal opgelost.
Nick

Onze dochter (10 jaar) is hoog sensitief en Carla heeft haar gecoacht hoe ze hier mee om kan gaan. Van een onzeker, verlegen en schuchter meisje die zomaar ineens zó boos was, is ze veranderd in een vrolijke en leuke meid, die weet wat ze wil. Ze kan nu omgaan met haar hooggevoeligheid en zelfs de resultaten op school zijn verbeterd! Carla heeft veel kennis en ervaring en ik kan haar zeker aanbevelen!
Yvonne
                                                                                    

Een warm en lief mens, waar ik veel aan heb gehad. Ik kan weer verder in mijn leven. Altijd een kop koffie of thee met iets lekkers. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.
Jannie
                                                                                    

Ben zeer tevreden over de coaching die Carla geeft, ze is betrokken geeft inzicht in jezelf. Het werkt zeer verhelderend voor mij, dus positief!
Echte aanrader!
Alytje
                                                                                    

Carla Gorter-Bergsma is een zeer bekwame, warme, doortastende en ervaren Lifecoach. Zij heeft mijn zoon gecoacht op een effectieve en adequate wijze, waardoor hij meer rust, regelmaat en overzicht heeft gekregen in zijn leven. Mijn zoon ging altijd met veel plezier naar Carla toe. Hij voelde zich op zijn gemak en vertrouwd bij haar.
Frieda
                                                                                    

Na een vervelende periode,kwam Carla precies op t goeie moment in beeld, zodat ik weer verder kon.
Dit allemaal via de e-mail, daar ik in het buitenland woon, dus ook dat werkt!!
Karin
                                                                                    

Ik vond het zeer herkenbaar wat Carla over mij wist te vertellen naar aanleiding van een vragenlijst.
Ze wist goed te benoemen waar het probleem lag en hoe ik het kon oplossen.
Mijn vriend heeft de mail ook gelezen en snapte mij daardoor veel beter.
Verder ben ik nog steeds dagelijks bezig met mijn focus kaart. Ik ben van mening zolang ik hem niet kwijt raak heb ik het nodig om hem te benoemen!
Linda T.
                                                                                    

Carla is een inlevende persoonlijkheid die luisterde en werkbare adviezen geeft. Ook haar boek heeft zeker geholpen om makkelijker te leven. Het afsluiten van andermans energieen gaat een stuk automatischer.
Nora
                                                                                    

Hoewel ik niet een officieel traject heb gevolgd bij Cara, heeft ze wel vanuit haar kennis en expertise heel veel voor mij betekend. Ook het lezen van haar boek heeft mij weer veel bijgebracht. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen!!!
Linda P.