Ervaringen

Zo'n ontzettend belangrijk persoon geweest voor een onvergetelijk omslagpunt in de emotionele achtbaan van onze dochter en van onszelf. Wat een dankbaarheid hebben we voor jou Carla. Je naam komt nog geregeld langs. Wat hebben we veel geleerd.
Laura

Carla is het beste dieet dat je kunt volgen; elke keer als ik bij haar vandaan kom, voel ik me zeker 50 kilo lichter!
Na life events (2,5 jaar geleden) was ik boos en verdrietig. Ik was zo moe. En teleurgesteld in mezelf en in het leven. Gelukkig kwam ik via de website bij Carla ter kennismaking. Ze heeft naar me geluisterd, omdat ik dat nodig had. Stelde de juiste vragen om mij aan het denken te zetten. Ze maakte me eigenaar van mijn eigen leven; een rol die ik lang niet meer dacht te hebben. Nu coacht ze me verder. Na stabilteit en regelmaat in mijn leven te voelen, kan ik nu met haar hulp doorgroeien, nog sterker worden. Ik blijf voorlopig nog wel even maandelijks bij Carla in de spiegel kijken!
Anoeshka

Carla heeft mij geholpen en gesteund om weer helemaal terug te gaan naar de basis: mijn eigen ik. Ik ben mezelf een heel lange tijd kwijt geweest en door haar hulp, (door de spiegel die ze mij voorhield, haar steun, adviezen en handige tips en trucs) sta ik nu dichter bij mezelf dan ooit en heeft ze mij geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik heb haar dikwijls nodig gehad met steeds weer nieuwe dingen of situaties waar ik tegenaan liep en iedere keer wist ze mij weer te helpen en de goede kant op te duwen. Ik weet oprecht niet wat er van mij terecht zou zijn gekomen als ik haar niet was tegengekomen en haar hulp niet had gekregen. Ik ben haar enorm dankbaar voor alle hulp, adviezen en inzichten en voor haar onbevooroordeeldheid, zorgzaamheid, de liefde die ze uitstraalt en haar enorme passie voor hetgeen ze doet.
Ella     

De hulp die ik gekregen heb heeft mijn inzichten op vele fronten doen veranderen. Ik heb hier veel aan gehad (en nog steeds). Ze helpt je met zaken waar je op vast loopt en leert je een beter beeld van jezelf te krijgen. Hierdoor kun je je problemen vanuit een ander perspectief zien en zie je dat sommige problemen helemaal geen probleem hoeven te zijn. Zonder deze hulp was ik niet geweest waar ik nu sta, ook al ligt de totale verandering en verantwoordelijkheid bij jezelf. Ik, een vrij nuchter en rationeel denkend type, heb hier ook geleerd dat 'luisteren naar mijn gevoel' mijn leven een stuk aangenamer heeft gemaakt.
Mirjam

Een warm en lief mens die me anders naar de wereld liet kijken en me de duw gaf die ik nodig had!
Jannie

De coaching van Carla is een echte eye-opener geweest en heeft me ontzettend veel geleerd over mezelf en mijn hooggevoeligheid en hoe daarmee om te gaan in de maatschappij. Ook heeft ze me enorm geholpen met dingen anders te zien en dingen naar het positieve te draaien. Ik had namelijk nogal een grote zwarte wolk van negativiteit om heen waar ik me geen raad mee wist en Carla heeft dit samen met mij steeds verder verkleind en me laten zien hoe het ook anders kan. Ze is een enorme steun geweest in voor mij heel moeilijke tijden en door haar zijn een hoop dingen verdraaglijk geworden en zijn verscheidene problemen veel minder geworden of zelfs helemaal opgelost.
Nick

 

Carla is een zeer bekwame, warme, doortastende en ervaren Life Coach. Zij heeft me op een effectieve en adequate wijze gecoacht waardoor ik meer rust, regelmaat en overzicht heb gekregen in mijn leven. Hierdoor heb ik stappen kunnen maken in mijn leven en kansen benut die ik voorheen niet eens had gezien...

Frieda

Na een vervelende periode, kwam Carla precies op t goeie moment in beeld, zodat ik weer verder kon.
Dit allemaal via de videobellen daar ik in het buitenland woon, dus ook dat werkt!!
Karin

Onze dochter is hoog sensitief en Carla heeft haar gecoacht hoe ze hier mee om kan gaan. Van een onzeker, verlegen en schuchter meisje die zomaar ineens zó boos was, is ze veranderd in een vrolijke en leuke meid, die weet wat ze wil. Ze kan nu omgaan met haar hooggevoeligheid en zelfs de resultaten op school zijn verbeterd! Carla heeft veel kennis en ervaring en geeft dat met zoveel liefde door...
Yvonne