Consulten

Een persoonlijke consult vindt plaats bij mij thuis in Assen. Een kop koffie of thee staat altijd klaar en ik kies bewust voor een persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk dat je je vertrouwd en veilig voelt!

Ook kunnen we de gesprekken voeren via FaceTime of videobellen. Afstand is dus geen probleem meer!

Kinderen komen vaak samen met de ouders en na verloop van tijd overleggen we wat de juiste route is: samen blijven komen of enkel het kind of de ouder(s). Kinderen rondom de puberteit komen meestal de eerste keer samen met hun ouders en daarna alleen. Door alleen te komen voelen zij vaak alle vrijheid om zich te uiten, hierdoor staat er niets meer in de weg om prachtig te kunnen groeien

Voordat we starten krijg je een intakeformulier toegestuurd met de vraag deze in te vullen. Deze vragenlijst gaan we bespreken tijdens het eerste intakegesprek. Dit is dan ook de reden waarom het eerste gesprek vaak ca. 1,5 uur duurt en de normale consulten max. een uur. Hoe lang het coachingstraject duurt is per persoon verschillend. De één komt maar een paar keer, de andere gedurende een langere tijd. Ook zijn er mensen die ervoor kiezen om één keer in de paar maanden gecoacht te worden om op deze manier 'scherp' te blijven.

Tarief intakegesprek: € 90,-
Tarief persoonlijk consult: € 70,-

Gezien mijn andere werkzaamheden geef ik de persoonlijke consulten momenteel op maandagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend. Aangezien deze dagen snel gevuld zijn, kan je het beste op tijd contact met me opnemen.

Helaas worden mijn consulten nog niet vergoed door zorgverzekeraars.