Life Coach Carla Gorter

EEN GELUKKIG LEVEN BEGINT BIJ JEZELF!

Nieuw : Combi Coaching      

Ik ben een mooie samenwerking aangegaan met fotografe Marianne Peters. Samen bieden wij Combi Coaching aan. Dit is een aanvulling op mijn consulten.

Het hebben van een goed zelfbeeld is allesbepalend van hoe iemand tegen de wereld aankijkt. Tijdens mijn consulten met cliënten kom ik vaak mensen tegen die zichzelf naar beneden halen, zichzelf kleiner maken als dat ze werkelijk zijn. Hierdoor voelen zij zich onzeker, ze halen niet uit het leven wat ze eruit kunnen halen, dat knagende stemmetje is constant aanwezig.
Tijdens mijn gesprekken met deze cliënten komt dit onderwerp regelmatig aan de orde en hiermee gaan we aan de slag. Waar komt dat kleinerende stemmetje vandaan en nog belangrijker: wat moet je ermee, hoe ga je hiermee om en hoe buigen we dit alles om naar uiteindelijk een positief zelfbeeld?
Mijn ervaring is dat als je inzicht krijgt in je eigen denken en doen, je hier ook iets aan kunt veranderen. Maar denken en doen is één kant van het verhaal. De andere kant van het verhaal is ‘zien’!

                                

En daarom hebben Marianne Peters en ik de handen ineen geslagen. Marianne is fotografe en ‘duikt’ tijdens het fotograferen in iemands persoonlijkheid. Ze stelt zowel volwassenen als kinderen op hun gemak en op een totaal ontspannen wijze legt zij hen vast op de gevoelige plaat. Zij kan hiermee de schoonheid en persoonlijkheid van iemand laten zien, wat de mensen van zichzelf normaal gesproken vaak niet zien. De ervaring heeft inmiddels geleerd dat dit vaak een enorm positieve boost geeft aan het zelfbeeld van iemand.
Ik neem zelf mijn camera ook altijd mee. Soms komen cliënten net iets meer los door zich te laten fotograferen door mijzelf, aangezien ze mij al langer kennen. Verder ben ik ook coachend bezig tijdens Combi Coaching.

Binnen een paar weken heeft de cliënt alle foto's digitaal in huis en kan daarmee doen wat hij/zij wil. Tijdens het volgende consult bekijken we alle foto's en evalueren we.
We hebben gemerkt dat het hele waardevolle dagen zijn in een totaal relaxte sfeer. Comi Coaching is een mooie aanvulling op de reguliere consulten en cliënten kijken altijd met veel plezier terug op deze dag!