Life Coach Carla Gorter

EEN GELUKKIG LEVEN BEGINT BIJ JEZELF!

Boek

In balans met Voelsprieten!                                                                          

Heel wat uurtjes heb ik rondgebracht achter mijn computer en overal in huis lagen notitieblaadjes verspreid met onderwerpen die me plots te binnen schoten om nog te verwerken in mijn boek. Ella Milou Quist heeft de teksten geredigeerd en dat heeft ze super gedaan!
De reacties die ik op mijn boek krijg zijn geweldig. Vanuit het hele land krijg ik reacties. Stiekem ben ik daar best wel een beetje trots op want daarmee is mijn doel bereikt: nóg meer mensen kunnen helpen!
Een korte omschrijving:

Heb jij dat ook wel eens…?
Dat jouw kind alles intensief beleeft, mensen feilloos aanvoelt en soms erg druk is in zijn/haar hoofd?
Dat je mensen maar hoeft aan te kijken en je al weet hoe het met ze gaat? Maar dat je hier ook last van kunt hebben?
Dat je heel gevoelig bent voor alles wat je eet en drinkt en bovendien ieder klein geurtje ruikt?
Dat je kinderen in je klas hebt waarvan je wéét dat zij voldoende kennis in huis hebben maar dat zij, door de prikkels om hen heen, er niet uit kunnen halen wat erin zit?
Dat je na een avondje stappen een dag nodig hebt om bij te komen?
Dat je het gevoel hebt dat je anders bent maar waarom precies weet je zelf ook niet?

Ja? Dan is dit boek geschreven voor jou! De kans is namelijk groot dat jij, of je kind, of iemand in jouw klas of in jouw omgeving hoog sensitief is. Diegene heeft Voelsprieten!

Carla Gorter-Bergsma is Life Coach en begeleidt mensen bij hun persoonlijke groei en mensen die hoog sensitief zijn. Met veel vallen en opstaan heeft zij een manier van leven gevonden die niet alleen voor haarzelf werkt, maar ook voor veel andere mensen. Na veel vraag is nu haar eerste boek verschenen in de hoop nog veel mensen te kunnen helpen.'

Het boek is te bestellen via onderstaande knop.